www.mamboteam.com
www.andornaktalya.hu
Kezdőlap
2018.12.12. 03:15
 
 
Felhívás! PDF Nyomtatás E-mail

Felhívás!

 

Az Andornaktályai Polgárőr Egyesület felhívja a lakosság, a községi temetőme kilátogatók figyelmét, hogy 2017. november 01-én a községi temető mellett található út forgalmi rendje megváltozik.

 

A temető mellett levő úton, a Rákóczi útról rákanyarodva jobb oldalon Megállni Tilos tábla kerül kihelyezésre, amely végérvényesen ott marad, valamint a megállási tilalmat jelző kordonszalag kerül kifeszítésre.

 

Megállni a temető melletti parkolóban, vagy a temető irányából a Rákóczi út irányába tartó forgalom jobb oldalán a KRESZ szabályok betartása mellett lehetséges. (Temető felőli oldal)

Kérjük, hogy a gépjárművel való parkolás során vegyék figyelembe, hogy az Ön(Önök) autója mellett még kettő gépkocsinak kell elférni ahhoz, hogy a temetőbe kilátogatók és az onnét távozók nagyobb nehézségek nélkül tudjanak közlekedni, és egymást ne akadályozzák. A polgárőr egyesület javaslata alapján az Önkormányzat a parkolóba való behajtást elősegítette azzal, hogy annak a hídját kiszélesítette, és leaszfaltoztatta.

 

A Mindenszentek és Halottak napi megemlékezések időpontjában a Temető kapui nyitott állapotban lesznek. A temetőbe behajtani a felső (parkoló felőli)  bejáraton lesz lehetőség. A nehezen mozgatható, nagyobb mennyiségű virágok kirakódását, vagy a mozgásában korlátozott személy gépkocsiból való kiszállását követően a  temető területét az ?alsó? kapun haladéktalanul el kell hagyni. A mozgásában korlátozott személy járműbe való visszaültetése végett ugyanezen szabályok betartásával vissza lehet hajtani a temetőbe.

 

A temető melletti útvonal, illetve a parkoló kamerás megfigyelés alatt áll, amelynek felvételei szabálysértési eljárás során a hatóság részére átadásra kerülnek."

 
< Előző   Következő >
Andornaktálya címere

Ma 2018. december 12. szerda, Gabriella napja van.

Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja
Magyar Vöröskereszt
Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, valamint Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete segíti és támogatja!
 
Top! Top!