www.mamboteam.com
www.andornaktalya.hu
Kezdőlap
2021.03.02. 07:33
 
 
Háziorvosi felhívás PDF Nyomtatás E-mail

Háziorvosi Felhívás!

A rendkívüli egészségügyi helyzetre való tekintettel  az EMMI (Emberi Erőforrások Minisztériuma) utasítása alapján " a 65 éven feletti egészségügyi dolgozók ne találkozzanak közvetlenül a betegekkel". Ennek megfelelően az andornaktályai egészségügyi ellátás rendje módosul.


Rendelési idő változatlan, viszont mielőtt a rendelőbe jönne valaki, előtte telefonáljon reggel 7 óra 30 perctől délután 16 óráig az alábbi telefonszám valamelyikére.


Rendelő: 430-625


Orvos: 06-20-314-45-43


Miután elmondta panaszát eldöntöm, hogy


1. telefonos megbeszélés után vagy gyógyszert és, vagy pihenést( táppénz) javaslok.


2. Ha járóbeteg és feltétlenül orvosi vizsgálat szükséges (lázas állapot kivéve) a megbetegedés alapján Makláron vagy Nagytályán az ottani  rendelési időben lehetőség van.


Receptírás az eddig megadott E-mail címen (laszlodrfabian@gmail.com) vagy az orvosi rendelő postaládájában jelezve történik. Mindenkinek E- receptet írunk, ami azt jelenti, hogy BÁRMELYIK  gyógyszertárban lehet receptet kiváltani a beteg TAJ kártyája és a kiváltó  személyi igazolványa szükséges. Papír alapú receptet írni ezentúl ( 2020.03.20-tól) csak tesztcsík, tű, pelenka esetében van lehetőség. A papíralapú recepteket a Polgárőrség eljuttatja a címzettnek.

 
Kérem a fent leírtak maradéktalan betartását!


Dr. Fábián László  Andornaktálya Háziorvosa

 
< Előző   Következő >
Andornaktálya címere
  
 
  

Ma 2021. március 02. kedd, Lujza napja van.

Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja
Magyar Vöröskereszt
Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, valamint Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete segíti és támogatja!
 
Top! Top!