www.mamboteam.com
www.andornaktalya.hu
Kezdőlap
2020.11.24. 23:19
 
 
Rendelés PDF Nyomtatás E-mail

A rendkívüli egészségügyi helyzetre való tekintettel  az EMMI( Emberi Erőforrások Minisztériuma) utasítása alapján " A 65 éven feletti egészségügyi dolgozók ne találkozzanak közvetlenül a betegekkel" Ennek megfelelően az andornaktályai egészségügyi ellátás rendje módosul.

Rendelési idő változatlan,viszont mielőtt a rendelőbe jönne valaki ,előtte telefonáljon reggel 7 óra 30 perctől délután 16 óráig az alábbi telefonszám valamelyikére.

Rendelő: 430-625

Orvos: 06-20-314-45-43

Miután elmondta panaszát eldöntöm,hogy

1. telefonos megbeszélés után vagy gyógyszert és,vagy pihenést( táppénz) javaslok.

2. Ha járóbeteg és feltétlenül orvosi vizsgálat szükséges ( lázas állapot kivéve) a megbetegedés alapján Makláron vagy Nagytályán az ottani  rendelési időben lehetőség van.

Receptírás az eddig megadott E-mail címen ( laszlodrfabian@gmail.com) vagy az orvosi rendelő postaládájában jelezve történik. Mindenkinek E- receptet írunk, ami azt jelenti ,hogy BÁRMELYIK  gyógyszertárban lehet receptet kiváltani a beteg TAJ kártyája és a kiváltó  személyiigazolványa szükséges. Papír alapú receptet írni ezentúl ( 2020.03.20-tól) csak tesztcsík ,tű, pelenka esetében van lehetőség.A papíralapú recepteket a Polgárőrség eljuttatja a címzettnek.

Kérem a fent leírtak maradéktalan betartását !

Dr. Fábián László  Andornaktálya Háziorvosa.

 
< Előző   Következő >
Andornaktálya címere
  
 
  

Ma 2020. november 24. kedd, Emma napja van.

Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja
Magyar Vöröskereszt
Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, valamint Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete segíti és támogatja!
 
Top! Top!