www.mamboteam.com
www.andornaktalya.hu
Kezdőlap
2020.09.26. 14:55
 
 
Kutyatartók figyelmébe PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt kutyatartók!

Belterület közterületén ? kivéve az ebek futtatására kijelölt területet ? ebet csak pórázon lehet vezetni, valamint közterületen ebet csak olyan személy vezethet, aki az eb irányítására, kezelésére és féken tartására képes. Legyen a kutyánk bármilyen jól nevelt és szófogadó, az állatvédelmi jogszabályok a póráz használatát közterületen kötelezővé teszik, melynek be nem tartása szankciót von maga után.

Kérjük, hogy a Nagykert területén kutyáikat csak a sportpálya területén kívül, és úgy sétáltassák, futtassák, hogy ezzel ne veszélyeztessék a sportpályát használókat! A nagytestű kutyák sétáltatása csak pórázzal történhet, csakis a sportpálya körüli területen.

Közterületen az eb tulajdonosának biztosítania kell továbbá, hogy az eb sem más állatot, sem embert harapásával ne veszélyeztethessen.

A kedvtelésből tartott állat ürülékét az állattartó a közterületről mindenkor köteles eltávolítani. Aki erről nem gondoskodik, köztisztasági szabálysértést követ el.

Andornaktálya Község Önkormányzata

 
< Előző   Következő >
Andornaktálya címere
  
 
  

Ma 2020. szeptember 26. szombat, Jusztina napja van.

Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja
Magyar Vöröskereszt
Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, valamint Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete segíti és támogatja!
 
Top! Top!