www.mamboteam.com
www.andornaktalya.hu
Kezdőlap arrow Zsibvásár
2016. szeptember 26. hétfő 05:36
 
 
Zsibvásár PDF Nyomtatás E-mail

FIGYELEM! Zsibvásárok idején a főútnak a vásár helyszíne (vagyis a templom) felőli oldalán teljes hosszában "megállni tilos" tábla van érvényben. A szemben lévő oldalon ez a tilalom nem érvényes, ott az autósok ingyen parkolhatnak.

 
 
GYAKORI KÉRDÉSEK
 
Mit takar az „Andornaktályai Zsibvásár” elnevezés?
 
Az Andornaktályai Zsibvásár egy bolhapiac, vagyis a feleslegessé vált használtcikkekre szakosodott, elsősorban magánemberek közötti árucserére szolgáló piacforma. Itt a különféle gyűjteményektől kezdve a dísztárgyakon keresztül, a könyvekig, a ruhákig szinte minden megtalálható. A zsibvásáron a helypénz befizetése után bárki szabadon kereskedhet: eladhatja, vagy elcserélheti áruit.
 
Az Andornaktályai Zsibvásár minden hónap második szombatján kerül megrendezésre Andornaktályán a templom előtti téren. A vásár ideje alatt az iskola kézilabdapályája ingyenes parkolóként működik. A kézilabdapálya, és az iskola épülete egyaránt Andornaktálya, Rákóczi u. 73. szám alatt található, a templom pedig az iskola mellett.
 
A zsibvásár keretein belül minden alkalommal bababörzét és őstermelői piacot is működtetünk, abból a célból, hogy a szülők gyermekeik kinőtt ruháit rendszeresen eladhassák, illetve elcserélhessék; és szeretnénk, ha az őstermelők is lehetőséget kapnának arra, hogy termékeiket/terményeiket értékesíthessék.
 
Az Andornaktályai zsibvásár híre már igen széles körben elterjedt, ennek köszönhetően látogatottságunk is hónapról-hónapra folyamatosan növekszik, árusaink száma pedig nem egyszer eléri a 200 főt.
 
Visszavárunk mindenkit, aki már ellátogatott hozzánk és sok szeretettel várunk minden kedves új érdeklődőt.
 
Hogyan lehet jelentkeznem, ha a vásáron szeretnék árusítani?
 
Jelentkezésre nincs szükség,  a vásár reggelén, a helyszínen történik majd egy regisztráció.
 
Az autóval érkezők hol tudnak parkolni?
 
A vásár ideje alatt a kézilabdapálya ingyenes parkolóként működik. Amíg az eladók az áruikat kipakolják, addig lehetőségük van autóval a templom előtti térre behajtani, de ezt követően kérjük, vegyék igénybe a kijelölt parkolónkat.
 
Reggel 8 órától van meghirdetve a vásár. Mikortól lehet az árusítóhelyeket elfoglalni?
 
Nyári időszakban az árnyékos részek általában már 6 órakor el vannak foglalva. A résztvevők helyét nem jelöljük ki, érkezés szerint lehet azokat elfoglalni. Az érkezés folyamatos, aki hamarabb jön, az a neki tetsző helyet foglalhatja el.

Miről tudok árusítani? Asztalfoglalásra van lehetőség?
 
Asztalt és széket sajnos nem tudunk biztosítani, azt mindenkinek hoznia kell magával.  Asztal hiányában a földre terített fóliáról vagy pokrócról, esetleg szőnyegről történik az árusítás, de kérünk mindenkit, hogy ezekről az eszközökről is szíveskedjen magának gondoskodni.
 
Mosdó, illetve vízvételezési lehetőség van-e?
 
Az iskola épületében lévő mosdót mindenki tudja használni.  A mosdók az árusító helyektől mintegy 10 méterre találhatóak.
 
Lesz olyan személy a vásár helyszínén, aki eligazít, felvilágosítást ad?
 
Igen. A szervező a helyszínen minden esetben megtalálható.
 
A helypénzt hol tudom befizetni?
 
A helyjegy andornaktályai lakosoknak 300,- Ft, nem helybélieknek 500,-Ft.  A helypénzt a szervező szedi be a vásár megnyitását követően.  Ezzel egy időben egy regisztráció is történik, ahol az árusok a nevüket és az elérhetőségüket egy erre alkalmas regisztrációs adatlapon feltüntetik.
 
A vásárra látogatóknak kell belépődíjat fizetniük?
 
A bolhapiac látogatása ingyenes, belépődíj nincs.
 
Ha van még kérdésem, hol kaphatok további felvilágosítást?
 
A 36-30-401-00-12-es  telefonszámon,
az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. e-mail címen, vagy
a Facebook-on, ahol érdemes  az Andornaktályai Zsibvásárt ismerősnek jelölni, hiszen az aktuális vásár előtti héten naponta frissülő információkat olvashat rólunk.
 
Képek a vásárról:


 
 
És miket lehet nálunk kapni?

Könyveket, festményeket, régi és nem túl régi (retro) használati tárgyakat, különféle kézművesek munkáit, szerszámokat, játékokat, babaruhákat, dísztárgyakat, gyűjteményeket.
Utolsó frissités ( 2016. július 18. hétfő 16:01 )
 
Andornaktálya címere

Ma 2016. szeptember 26. hétfő, Jusztina napja van.

Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja
Magyar Vöröskereszt
Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, valamint Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete segíti és támogatja!
 
Top! Top!