www.mamboteam.com
www.andornaktalya.hu
Kezdőlap arrow Zsibvásár
2017.11.22. 15:26
 
 
Zsibvásár PDF Nyomtatás E-mail

FIGYELEM! Zsibvásárok idején a főútnak a vásár helyszíne (vagyis a templom) felőli oldalán teljes hosszában "megállni tilos" tábla van érvényben. A szemben lévő oldalon ez a tilalom nem érvényes, ott az autósok ingyen parkolhatnak.

 


  
GYAKORI KÉRDÉSEK
 
Mit takar az ?Andornaktályai Zsibvásár? elnevezés?
 
Az Andornaktályai Zsibvásár egy bolhapiac, vagyis a feleslegessé vált használtcikkekre szakosodott, elsősorban magánemberek közötti árucserére szolgáló piacforma. Itt a különféle gyűjteményektől kezdve a dísztárgyakon keresztül, a könyvekig, a ruhákig szinte minden megtalálható. A zsibvásáron a helypénz befizetése után bárki szabadon kereskedhet: eladhatja, vagy elcserélheti áruit.
 
Az Andornaktályai Zsibvásár minden hónap második szombatján kerül megrendezésre Andornaktályán a templom előtti téren. A vásár ideje alatt az iskola kézilabdapályája ingyenes parkolóként működik. A kézilabdapálya, és az iskola épülete egyaránt Andornaktálya, Rákóczi u. 73. szám alatt található, a templom pedig az iskola mellett.
 
A zsibvásár keretein belül minden alkalommal bababörzét és őstermelői piacot is működtetünk, abból a célból, hogy a szülők gyermekeik kinőtt ruháit rendszeresen eladhassák, illetve elcserélhessék; és szeretnénk, ha az őstermelők is lehetőséget kapnának arra, hogy termékeiket/terményeiket értékesíthessék.
 
Az Andornaktályai zsibvásár híre már igen széles körben elterjedt, ennek köszönhetően látogatottságunk is hónapról-hónapra folyamatosan növekszik, árusaink száma pedig nem egyszer eléri a 200 főt.
 
Visszavárunk mindenkit, aki már ellátogatott hozzánk és sok szeretettel várunk minden kedves új érdeklődőt.
 
Hogyan lehet jelentkeznem, ha a vásáron szeretnék árusítani?
 
Jelentkezésre nincs szükség,  a vásár reggelén, a helyszínen történik majd egy regisztráció.
 
Az autóval érkezők hol tudnak parkolni?
 
A vásár ideje alatt a kézilabdapálya ingyenes parkolóként működik. Amíg az eladók az áruikat kipakolják, addig lehetőségük van autóval a templom előtti térre behajtani, de ezt követően kérjük, vegyék igénybe a kijelölt parkolónkat.
 
Reggel 8 órától van meghirdetve a vásár. Mikortól lehet az árusítóhelyeket elfoglalni?
 
Nyári időszakban az árnyékos részek általában már 6 órakor el vannak foglalva. A résztvevők helyét nem jelöljük ki, érkezés szerint lehet azokat elfoglalni. Az érkezés folyamatos, aki hamarabb jön, az a neki tetsző helyet foglalhatja el.

Miről tudok árusítani? Asztalfoglalásra van lehetőség?
 
Asztalt és széket sajnos nem tudunk biztosítani, azt mindenkinek hoznia kell magával.  Asztal hiányában a földre terített fóliáról vagy pokrócról, esetleg szőnyegről történik az árusítás, de kérünk mindenkit, hogy ezekről az eszközökről is szíveskedjen magának gondoskodni.
 
Mosdó, illetve vízvételezési lehetőség van-e?
 
Az iskola épületében lévő mosdót mindenki tudja használni.  A mosdók az árusító helyektől mintegy 10 méterre találhatóak.
 
Lesz olyan személy a vásár helyszínén, aki eligazít, felvilágosítást ad?
 
Igen. A szervező a helyszínen minden esetben megtalálható.
 
A helypénzt hol tudom befizetni?
 
A helyjegy andornaktályai lakosoknak 300,- Ft, nem helybélieknek 500,-Ft.  A helypénzt a szervező szedi be a vásár megnyitását követően.  Ezzel egy időben egy regisztráció is történik, ahol az árusok a nevüket és az elérhetőségüket egy erre alkalmas regisztrációs adatlapon feltüntetik.
 
A vásárra látogatóknak kell belépődíjat fizetniük?
 
A bolhapiac látogatása ingyenes, belépődíj nincs.
 
Ha van még kérdésem, hol kaphatok további felvilágosítást?
 
A 36-30-401-00-12-es  telefonszámon,
az andornak.vasar@gmail.com e-mail címen, vagy
a Facebook-on, ahol érdemes  az Andornaktályai Zsibvásárt ismerősnek jelölni, hiszen az aktuális vásár előtti héten naponta frissülő információkat olvashat rólunk.
 
Képek a vásárról:


 
 
És miket lehet nálunk kapni?

Könyveket, festményeket, régi és nem túl régi (retro) használati tárgyakat, különféle kézművesek munkáit, szerszámokat, játékokat, babaruhákat, dísztárgyakat, gyűjteményeket.
 
Andornaktálya címere

Ma 2017. november 22. szerda, Cecília napja van.

Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja
Magyar Vöröskereszt
Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, valamint Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete segíti és támogatja!
 
Top! Top!