www.mamboteam.com
www.andornaktalya.hu
Kezdőlap
2020.05.30. 13:43
 
 
Rendezési tervekkel összefüggő partnerségi egyeztetés PDF Nyomtatás E-mail

Településrendezési eszközök ismételt véleményezése

 
 
 
Településrendezési eszközök tervezete (véleményezési tervanyag)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-----------------------------------------------------------------------
 
 
 
Tisztelt Partnerek!
Tisztelt Lakosok!
Előkészítő:    Szabó László főépítész
+36-30/290-3364

Andornaktálya Község Önkormányzata Képviselő-testülete településrendezési eszközeinek felülvizsgálatát határozta el. A Képviselő-testület a 33/2015.(09.28.) számú határozatában döntött arról, hogy teljes eljárás keretében új településrendezési eszközöket készít. A településfejlesztési dokumentumok és a településrendezési eszközök összhangjának kialakítása érdekében a Képviselő-testület döntött, a község településfejlesztési koncepciójának felülvizsgálatáról és ennek keretében új településfejlesztési koncepció készítéséről.

Az egyeztetési eljárás megkezdése a tájékoztatási szakasz meghirdetésével indul, amelyet jelen levél megküldésével kezdeményezünk.

A Képviselő-testület a 33/2015.(09.28.) számú határozatában beazonosíthatóan meghatározta a rendezés alá vont terület, ismertette rendezés célját és várható hatását, olyan módon és részletezettséggel, hogy az érintettek azzal kapcsolatban észrevételeket, javaslatokat tehessenek, véleményt nyilváníthassanak.

Kérem, a Tisztelt Partnereket, hogy a 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 30. § (2) c) és 37. § (4) a) pontjainak megfelelően, a partnerségi egyeztetés szabályai szerint tegyenek javaslatokat, észrevételeket, nyilvánítsanak véleményt a koncepció készítését, és a rendezést befolyásoló elképzeléseikről!

Az észrevételeiket az érintettek 2015. november 11.-én 16 óráig tehetik meg az alábbi módok valamelyikén:


a.)    az Andornaktályai Polgármesteri Hivatal címére (3399 Andornaktálya, II. Rákóczi Ferenc út 160.) történő megküldéssel (papír alapon) vagy
b.)    elektronikus levélben (e-mailben) történő megküldéssel a veres.veronika@andornaktalya.hu címre.

Melléklet:
Melléklet - a 33.2015. számú kt-i határozat kivonata >>

Andornaktálya, 2015. október 12.

Tisztelettel:
Vámosi László
polgármester
s.k.
 
 
 
Andornaktálya címere
  

Ma 2020. május 30. szombat, Janka és Zsanett napja van.

Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja
Magyar Vöröskereszt
Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, valamint Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete segíti és támogatja!
 
Top! Top!