www.mamboteam.com
www.andornaktalya.hu
Kezdőlap arrow Vendégkönyv
2024.03.02. 02:32
 
 
Moderálási alapelvek - használati útmutató
Moderálási alapelvek - használati útmutató

Vendégkönyv

Írok a vendégkönyvbe


Kaktusz    29 december 2011 17:07 |
Sándor! Remélem jók az információid, és végre normális szolgáltatásért fogunk kevesebbet fizetni.Nem értem miért volt innen kitiltva a UPC.?!De ezt már egyszer kérdeztem ezen a fórumon akkor sem kaptam választ, csak hablatyolást. Olvass vissza az agresszív kismalac-ig. Kovács Zs.

Sándor    28 december 2011 08:46 | Andornaktálya
Nagy örömömre szolgált a minap hozzám eljutott hír, miszerint a nagyra becsült Rubicom társaságot, úgy, ahogy van, felvásárolta az UPC !!! Végre reménykedhetünk mi is, hogy reális áron, jó minőségben kapunk szolgáltatást! Köztudott, hogy lényegesen olcsóbban adnak internet, digitális TV és telefon szolgáltatást! Nagyon várom már, hogy végre ez a hír végre napvilágra kerüljön és életbe is lépjen! Remélem a cserével a mostani Rubicom vezetősége és érdekeltsége is lapátra kerűl!!!!!!! sóhaj ideges

Kovács Ferencné    13 december 2011 13:59 | Andornaktálya
Egy magas, vékony, egyenes tartású, még ma is elég fürge járású asszonyról senki sem hinné el, hogy december 11.-én betöltötte a 90. évet. Pedig így van. Az andornaktályai Markos Józsefné sz.Czeglédi Erzsébet 1921. december 11.-én Kistályán ( a mai Andornaktályán) látta meg a napvilágot, egy háromgyermekes család középső gyermekeként. Neki magának is három gyermeke, három lánya született. A hétvégén köszöntötte őt a család, a három veje, a hat unokája, azok családjai, a nyolc dédunokával együtt. Markos Józsefné, a mindenki Bözsike nénije jó ideig volt a helyi takarékszövetkezet vezetője. Emberséges és segítőkész hozzáállása miatt ma is sokan tisztelik és szeretik őt. Köszöntötte őt a születésnapján Vámosi László polgármester úr is a község nevében, aki virággal és ajándékkosárral kedveskedett az ünnepeltnek. De köszöntő levelet kapott a kormány részéről is Orbán Viktor miniszterelnök úr aláírásával. Rég nem láttam Bözsike nénit (nekem bérma-keresztanyám) ilyen boldognak. Boldog örömteli éveket kívánunk neki, erőben és egészségben a jó Isten áldásával! A három lánya pedig (Erzsi, Kati és Márti) a mennyországból örülhettek édesanyjuk örömének!

Kovács Ferencné    11 december 2011 19:30 | Andornaktálya
A mai napon megvolt az advent 3.-dik vasárnapi gyertyagyújtási ünnepség. a harmadik vasárnap az Advent örvendetes vasárnapja, amikor az öröm gyertyáját, a rózsaszínű gyertyát gyújtjuk meg. Lelkiismeret vizsgálatot tartunk, hogy készen állunk-e arra, hogy hajlékunkba befogadjuk a Megváltót, Felkészültünk-e a kisded Jézus érkezésére. Ezek az adventi előkészületek, az eddigi három gyertyagyújtási ünnepség egyre több embert vonzott és nagyon szépen megrendezett, meghitt perceket varázsoltak elénk. Ez legelsősorban Vámosi László polgármester úrnak köszönhető, aki létrehozta a falukórust és ő maga is teljes szívvel, lélekkel résztevevője és irányítója is ezeknek az ünnepeknek. Köszönet érte mindnyájunk nevében. Köszönet az önkormányzati és az egyházi képviselőknek, akik szintúgy kiveszik részüket a szervezésből, de köszönet a támogatóknak is, a sok süteményt, bort, és teát biztosító embereknek. A 4.-dik gyertyagyújtási ünnep valószínűleg még szebb lesz! Hiszen párolsul egy új rendezvénnyel a böjti ételek fesztiváljával, amelyre már most lelkesen készülnek. A legjobb, hogy ezek a rendezvények közös jóakarattal és szeretettel szerveződnek. Ezek nem a pénzről, ezek RÓLUNK szólnak. Csodálatos ez a kis falu, ha szeretettel és egyakaraton van. Köszönet hát mindazoknak, akik ehhez a legkisebb segítséget is biztosítják!!!

Kovács Ferencné    01 oktber 2011 22:38 | Andornaktálya
A mai napon került megrendezésre az idősek napján, a \"szép korúak\" tiszteletére az andornaktályai nyugdíjas klub által megrendezett ünnepség. Még nem meghívottként, hanem a falukórus tagjaként, fellépőként voltam jelen. A falu népességét, illetve a korosztályi megoszlását, tősgyökeresként elég jól ismerem. Vagyis tudom, hogy nagyon sok \"szépkorú\" él a faluban. Nem tudom hol volt meghúzva a határ 65 vagy 70 évnél, mindenesetre én nagyobb létszámú résztevevőre gondoltam. Bár akik tavaly is részt vettek a rendezvényen, azt mondták, hogy az idén többen voltak, mint tavaly. Reméljük jövőre még többen lesznek. Köszönet a vendégszereplésért az egerszalóki asszonykórusnak,és az ugyancsak egerszalóki \"borvirág\" férfikórusnak, akik éneklésükkel, táncos vidám jókedvükkel emelték a hangulatot. Ez is egy \"jó buli\" volt, vagyis egy olyan találkozás, ahol erősíteni lehet az emberi kapcsolatokat.


60
Vendégkönyv bejegyzések
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »
Andornaktálya címere
  
 
  

Ma 2024. március 02. szombat, Lujza napja van.

Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja
Magyar Vöröskereszt
Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, valamint Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete segíti és támogatja!
 
Top! Top!