www.mamboteam.com
www.andornaktalya.hu
Kezdőlap
2020.11.24. 22:13
 
 
Vadelhárító vadászat
 
Mezőkövesdi út átadás - videó...
Mezőkövesdi út átadás - videó...
 
NIF tájékoztató

Az M25 autóút és az ahhoz kapcsolódó beruházások keretében megvalósul a 2502. j. összekötő út új nyomvonalú átkötése, az Andornaktálya elkerülő szakasz. Az építkezés fontos mérföldkövéhez érkezik a héten, 2017. november 10-én, pénteken délelőtt a 2502. sz. úton Mezőkövesd és Andornaktálya között átterelik a forgalmat az újonnan épült nyomvonalra, mely Nagytálya és Andornaktálya között elkészült körforgalomba viszi le a közlekedőket.

Ezáltal a Mezőkövesd felől érkezők Egert és Maklárt ezen útirányon keresztül közelíthetik meg. Eger és Maklár irányából Mezőkövesd felé szintén ezen a nyomvonalon, a 2501 sz. főúton épült körforgalomból indulva közlekedhet a forgalom.

 

Andornaktálya belterületén lévő Mezőkövesdi út a fenti időponttól zsákutcaként fog üzemelni, mert megkezdődik a az ún. Szölfa telepnél lévő terelőút bontása. 
 

  

 
2017.10.19 képviselő-testületi ülés jegyzőkönyve
2017.10.19 képviselő-testületi ülés jegyzőkönyve melléklettel együtt...
 
Szemészeti szűrés
 
Felhívás!

Felhívás!

 

Az Andornaktályai Polgárőr Egyesület felhívja a lakosság, a községi temetőme kilátogatók figyelmét, hogy 2017. november 01-én a községi temető mellett található út forgalmi rendje megváltozik.

 

A temető mellett levő úton, a Rákóczi útról rákanyarodva jobb oldalon Megállni Tilos tábla kerül kihelyezésre, amely végérvényesen ott marad, valamint a megállási tilalmat jelző kordonszalag kerül kifeszítésre.

 

Megállni a temető melletti parkolóban, vagy a temető irányából a Rákóczi út irányába tartó forgalom jobb oldalán a KRESZ szabályok betartása mellett lehetséges. (Temető felőli oldal)

Kérjük, hogy a gépjárművel való parkolás során vegyék figyelembe, hogy az Ön(Önök) autója mellett még kettő gépkocsinak kell elférni ahhoz, hogy a temetőbe kilátogatók és az onnét távozók nagyobb nehézségek nélkül tudjanak közlekedni, és egymást ne akadályozzák. A polgárőr egyesület javaslata alapján az Önkormányzat a parkolóba való behajtást elősegítette azzal, hogy annak a hídját kiszélesítette, és leaszfaltoztatta.

 

A Mindenszentek és Halottak napi megemlékezések időpontjában a Temető kapui nyitott állapotban lesznek. A temetőbe behajtani a felső (parkoló felőli)  bejáraton lesz lehetőség. A nehezen mozgatható, nagyobb mennyiségű virágok kirakódását, vagy a mozgásában korlátozott személy gépkocsiból való kiszállását követően a  temető területét az ?alsó? kapun haladéktalanul el kell hagyni. A mozgásában korlátozott személy járműbe való visszaültetése végett ugyanezen szabályok betartásával vissza lehet hajtani a temetőbe.

 

A temető melletti útvonal, illetve a parkoló kamerás megfigyelés alatt áll, amelynek felvételei szabálysértési eljárás során a hatóság részére átadásra kerülnek."

 
Orvosi helyettesítés
Orvosi rendelés helyettesítés...
 
Október 23 !
 
A Vatikáni Rádió interjúja


A Vatikáni Rádió interjúja Kovács László professzorral, a Pápai Akadémia az Életért andornaktályai származású tagjával: 

http://hu.radiovaticana.va/news/2017/10/07/magyar_r%C3%A9sztvev%C5%91je_is_volt_a_p%C3%A1pai_%C3%A9letv%C3%A9d%C5%91_akad%C3%A9mia_%C3%BCl%C3%A9s%C3%A9nek/1341594

 
Ügyes Kezek
 
Bűnmegelőzési hírlevél

A teljes bűnmegelőzési hírlevél szövegéhez kattintson ide...

  

 
Lakossági tájékoztató
Lakossági tájékoztató a téli rendkívüli időjárásra történő felkészülés legfontosabb szabályairól
 
I. Fácános szép napok - képekben
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
Figyelem!
 
Fácános ételek és felvonulás
http://www.tveger.hu/2017/10/03/facanos-etelek-es-szureti-felvonulas/
 
Hídépítés miatti akadály
 
Megemlékezés az aradi vértanúkról
 
Szelektív gyűjtés áttekintő
 
Meghívó
 
Ebzárlat
Ebzárlat - Felhívás
 
Általános tájékoztató hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról
Általános tájékoztató hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról.pdf
 
Coop Gyereknap
 
Meghívó - Migráció és terrorizmus...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 Következő > Utolsó >>

Találatok 378 - 406 / 511
Andornaktálya címere
  
 
  

Ma 2020. november 24. kedd, Emma napja van.

Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja
Magyar Vöröskereszt
Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, valamint Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete segíti és támogatja!
 
Top! Top!