www.mamboteam.com
www.andornaktalya.hu
Kezdőlap
2022.08.20. 00:11
 
 
Nyertes pályázat PDF Nyomtatás E-mail

NYERTES PÁLYÁZAT

 

Tisztelt Andornaktályai Lakosok!

 

Szeretném Önöket tájékoztatni, mint az Andornaktályai Polgárőr Egyesület Elnöke, hogy az egyesületünk pályázatot nyújtott be a 2021-ben megjelent, Miniszterelnökség által biztosított forrásból, a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében meghirdetett - Civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása - című alprogramra.

 

A Magyar Falu Program kódszáma: FCA-KP-1-2021 Kiírás címe:  - Civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása - . E pályázaton Egyesületünk 4 936 990 Ft megítélt támogatást nyert el. Ezt az összeget célirányosan járműbeszerzésre lehet felhasználni. A pályázat elkészítésében segítséget nyújtott a polgárőrség tagja, Jeneiné Csernák Marianna is.

 

A jelenleg meglévő Opel Astra személygépkocsink, melynek kora 22 év, méltóképpen kiszolgálta idejét. Az ennek helyébe lépő új járművel minőségi előrelépéssel tudjuk szolgálni a lakosság biztonságát. Az elkövetkezendő időszakban a járőrszolgálat egy magas színvonalú, kulturált igényeket kielégítő járművel látja el a járőrszolgálatot. A jármű beszerzése folyamatban van, figyelembe véve a típus kiválasztásánál a rendelkezésre álló keretet, a választás egy Dacia Duster típusú járműre esett.

 

Andornaktálya, 2021. július 14.

 

Borbás László

egyesület elnöke

 

 
< Előző   Következő >
Andornaktálya címere
  
 
  

Ma 2022. augusztus 19. péntek, Huba napja van.

Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja
Magyar Vöröskereszt
Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, valamint Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete segíti és támogatja!
 
Top! Top!