www.mamboteam.com
www.andornaktalya.hu
Kezdőlap arrow Vendégkönyv arrow Üzenőfal
2024.03.02. 03:30
 
 
Üzenőfal PDF Nyomtatás E-mail
Andornaktályán születtél? Itt jártál óvodába, iskolába? Itt dolgoztál, de már a jó sorsod máshová szólított? Keresel valakit, vagy csak egy kellemes emlék fűz az andornaktályaiakhoz?

Iratkozz fel, hátha éppen Téged is keres egy régi barát, vagy Te találod meg egykori ismerősöd. Küldj egy e-mailt az admin@andornaktalya.hu címre, és add meg neved, e-mail címed. Közzé tehetjük a telefonszámot, a foglalkozást és lakcímet, de egyéb adatok közlésére nem vállalkozunk!
 
Admin

Gyermekkori barátnőmet keresem!

Szilvia Mongelos (szuletett Takacs Szilvia) <szilviatakacs@hotmail.com>

Andornaktályai szuletesű vagyok, később Demjenbe, majd Egerszalokra költözünk anyuékkal de a nyarat mindig Andornaktalyan töltöttem mamánál. Gyerekkori barátnőmet keresem, Keszthelyi Anitat, akivel akkoriban sokat "játszottunk". Én a Széchenyi utca 13 szám alatt nyaraltam mamánál és Anita barátnom a szemben lévő utcában lakott a mamájával (az utca V alakban ágazott el). Még mindig emlékszem a ket szomszédos családra is, Kerekes es Dobos..
Ha valaki tud valamit Anitárol, legyen szives irjon a megadott e-mail cimemre, szeretném vele felvenni a kapcsolatot.
Üdvözlettel és köszönettel:
Szilvia Mongelos

 
 
Andornaktálya címere
  
 
  

Ma 2024. március 02. szombat, Lujza napja van.

Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja
Magyar Vöröskereszt
Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, valamint Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete segíti és támogatja!
 
Top! Top!