www.mamboteam.com
www.andornaktalya.hu
Kezdőlap arrow Zsibvásár
2024.07.18. 13:51
 
 
Zsibvásár PDF Nyomtatás E-mail


ZSIBVÁSÁR

MINDEN HÓNAP 2. SZOMBATJÁN 8-14 óráig

HELYPÉNZ 3 méterig 500,-Ft 3 méter felett 1.000,-Ft

Érdeklődni: 06-30-626-54-25 

 


GYAKORI KÉRDÉSEK

 Mit lehet tudni az Andornaktályai Zsibvásárról?

 Az Andornaktályai Zsibvásár egy bolhapiac, vagyis a feleslegessé vált használtcikkekre szakosodott, elsősorban magánemberek közötti árucserére szolgáló piacforma. Itt a különféle gyűjteményektől kezdve a dísztárgyakon keresztül, a könyvekig, a ruhákig szinte minden megtalálható. A zsibvásáron a helypénz befizetése után bárki szabadon kereskedhet: eladhatja, vagy elcserélheti áruit.

 

Az Andornaktályai Zsibvásár minden hónapban, a hó második szombatján kerül megrendezésre Andornaktályán a templom előtti téren. A vásár ideje alatt az iskola kézilabdapályája ingyenes parkolóként működik. A kézilabdapálya, és az iskola épülete egyaránt Andornaktálya, Rákóczi u. 73. szám alatt található, a templom pedig az iskola mellett.

 

A zsibvásár keretein belül minden alkalommal bababörzét és őstermelői piacot is működtetünk, abból a célból, hogy a szülők gyermekeik kinőtt ruháit, megunt játékait eladhassák illetve szeretnénk, ha az őstermelők is lehetőséget kapnának termékeik/terményeik értékesítésére.

 

Az Andornaktályai zsibvásár híre már igen széles körben elterjedt, ennek köszönhetően látogatottságunk is hónapról-hónapra folyamatosan növekszik, árusaink száma nem ritkán eléri a 150 főt.

 

Visszavárjuk régebbi látogatóinkat és sok szeretettel várunk minden kedves új érdeklődőt!

 

Hogyan lehet jelentkeznem, ha a vásáron szeretnék árusítani?

 

Jelentkezésre nincs szükség.

 

Az autóval érkezők hol tudnak parkolni?

 

A vásár ideje alatt a kézilabdapálya ingyenes parkolóként működik. Amíg az eladók az áruikat kipakolják, addig lehetőségük van autóval a templom előtti térre behajtani, de ezt követően kérjük, vegyék igénybe a kijelölt parkolónkat.

 

Reggel 8 órától van meghirdetve a vásár. Mikortól lehet az árusítóhelyeket elfoglalni?

 

Az érkezés folyamatos, a résztvevők helyét nem jelöljük ki, aki hamarabb jön, az a neki tetsző helyet foglalhatja el.

FIGYELEM! Az iskola kapubejáróját minden esetben szabadon kell hagyni, az a SZERVEZŐ SZÁMÁRA FENNTARTOTT HELY, akinek a vásáron egyik feladata, hogy a kapun a zavartalan be-, és kihajtást biztosítsa.

Miről tudok árusítani? Asztalfoglalásra van lehetőség?

 

Asztalt és széket sajnos nem tudunk biztosítani, azt mindenkinek hoznia kell magával.  Asztal hiányában a földre terített fóliáról vagy pokrócról, esetleg szőnyegről történik az árusítás, de kérünk mindenkit, hogy ezekről az eszközökről is szíveskedjen magának gondoskodni.

 

 

 

Mosdó, illetve vízvételezési lehetőség van-e?

 

Az iskola épületében lévő mosdót mindenki tudja használni.  A mosdók az árusító helyektől mintegy 20 méterre találhatók.

 

Lesz olyan személy a vásár helyszínén, aki eligazít, felvilágosítást ad?

 

Igen. A szervező a helyszínen minden esetben megtalálható.

 

A helypénzt hol tudom befizetni?

 

A helypénzt a szervező szedi be a vásár megnyitását követően. 

 

A vásárra látogatóknak kell belépődíjat fizetniük?

 

A bolhapiac látogatása ingyenes, belépődíj nincs.

 

 
Képek a vásárról:


 
 
És miket lehet nálunk kapni?

Könyveket, festményeket, régi és nem túl régi (retro) használati tárgyakat, különféle kézművesek munkáit, szerszámokat, játékokat, babaruhákat, dísztárgyakat, gyűjteményeket.
 
Andornaktálya címere
  
 
  

Ma 2024. július 18. csütörtök, Frigyes napja van.

Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja
Magyar Vöröskereszt
Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, valamint Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete segíti és támogatja!
 
Top! Top!