www.mamboteam.com
www.andornaktalya.hu
Kezdőlap arrow Vendégkönyv
2024.03.02. 01:09
 
 
Moderálási alapelvek - használati útmutató
Moderálási alapelvek - használati útmutató

Vendégkönyv

Írok a vendégkönyvbe


Sándor    22 mrcius 2012 10:29 | Andornaktálya
Tisztelt jegyző úr! Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy településünkön, hogyan és milyen formában érvényesül a telkek elkerítése! Én személy szerint egy U formában lakom, tehát 3 szomszédom van! Mindhárom szeretné ha a telkemet én kerítem el, de tudomásom szerint csak a telek bal oldala (ha a telekkel szemben állunk a jobb oldala) az ami engemet kerítkezés szempontjából megillet! Független az ingatlan elhelyezkedésétől! Próbáltam a Hatályos Rendeletek között rákeresni, de nem találtam vagy elkerülte a figyelmemet! Várom válaszát! Maradok tisztelettel!
Az Admin megjegyzése Az Admin megjegyzése:
0

Kovács Ferencné    27 janur 2012 23:03 | Andornaktálya, Rákóczi út 56.
A kultúranapi ünnepségünk egyik fénypontját nem említettem. Vendégünk volt dr.Misz Mihály főorvos úr, aki egy gyönyörű Vas Albert verssel köszöntötte az ünnepség résztvevőit. Ezúton is köszönjük szíves és aktív közreműködését!

Kovács Ferencné    27 janur 2012 22:39 | Andornaktálya, Rákóczi út 56.
A magyar kultúra napja január 22. A mi falunkban is megünnepeltük vasárnap a magyar kultúra napját, ami a magyar himnusz születésének napja is. Ünnepségünkön Vámosi László polgármester Úr mondott rövid ünnepi köszöntőt, majd a falukórus énekelt. Ezután Lőrincz József mondta el gondolatait a magyar népről, a magyar himnuszról. Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország c. dalt énekelte el a falukórus. A templom lépcsőjén V alakban álltunk fel és mondtuk el a magyar himnusz 8 versszakát. Kezdték az elsőt az óvodások, majd iskolások, felnőttek és a 8.-dik (utolsó) versszakot a 91.-dik éves Szuromi Jóska bácsi szavalta el. Kis ünnepségünket a Szózat eléneklésével fejeztük be. Nagyon örültem én személy szerint ennek az ünnepségnek és remélem, hogy ezzel hagyományt teremtünk. A magyar kultúrát nekünk magyaroknak kell ápolnunk és ünnepelnünk!

Fikusz Kukisz    13 janur 2012 10:52 | Andornaktálya
Szép napot! Kérdezném hogy elromlott a honlapkészítők fényképezője, vagy semmi érdemleges nem történt ami kattintásra adott volna okot a Mocsáry emléknap óta? De az is lehet, hogy a nem önkormányzat által szervezett hírek nem is hírek?!

Sándor    05 janur 2012 09:24 | Andornaktálya
Teljesen hitelesek, hidd el!!! Nem mondanék még forrásokat, ahonnét ez már kiszivárgott, de hiteles! A T. Kovács úr aki előttünk felszólal, mélyen érintett ebben a dologban és Ő talán alá támaszthatná a hírt, de mint mondottam: még nem publikus a dolog! A UPC nem volt kitiltva, érdeklődtek, de sajnos az előző tulajdonos (Marsalkó) és technikai problémák miatt sem jött dűlőre a dolog! A T. jegyző úr, a részletek mellőzésével, már kitért erre lentebb! Ha érvénybe lép a UPC fennhatóság Andornaktályán és minden részlet megfelelően alakul, én is vissza lépek az előző szolgáltatómtól és \" UPC fann \" leszek! A Rubicomból köszönöm, nem kérek! :)


60
Vendégkönyv bejegyzések
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »
Andornaktálya címere
  
 
  

Ma 2024. március 01. péntek, Albin napja van.

Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja
Magyar Vöröskereszt
Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, valamint Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete segíti és támogatja!
 
Top! Top!