www.mamboteam.com
www.andornaktalya.hu
Kezdőlap arrow Vendégkönyv
2024.07.18. 14:10
 
 
Moderálási alapelvek - használati útmutató
Moderálási alapelvek - használati útmutató

Vendégkönyv

Írok a vendégkönyvbe


Kovács Ferencné    17 szeptember 2011 00:37 | Andornaktálya
Nagyon örülök a különféle - mind több embert vonzó -, rendezvényeknek. Sajnos én az andornaki nyári programokból nagyrészt kimaradok, illetve úgy is mondhatnám, hogy a férjemmel együtt kimaradunk, a sarudi vitorlásklub rendezvényei miatt. De hát egyszerre csak egy helyen lehet az ember. Követtem viszont a honlapon az eseményeket. Részt vettünk még a \"Költészet napja\" andornaki rendezvényén, ami sok embert mozgósított és egy rendkívül színvonalas rendezvény volt. Nívós színészeket vonultatott fel a rendezvény, és sokkal több helybeli költészetkedvelő embert is, mint, ahogy azt előre gondoltuk volna. Külön köszönet érte a főrendező Barczi családnak a polgármesternek és a rendezésben résztvevő önkormányzati dolgozóknak. Májusban az andornaktályai I. Lelkiségi napon is itthon lehettünk. Ez a rendezvény is nagyon sok hívőt és nem hívőt, helybelit és messzebbről érkezett embert vonzott. Voltak itt Coursillo-sok, házas hétvégések, reformátusok, katolikusok, fiatalok és idősek egyaránt. Külön hangulata volt a finom ebéd után a kispapok és az andornakiak focimeccsének. Késő délután szentmise zárta a rendezvényt. A Trianoni megemlékezésünk is nagyon szépen sikerült, bár a nyári zivatar jól időzített és beszorította a megemlékezésünket az iskola falai közé. A többi rendezvényt a honlapról követtem, de a fotók alapján a két nagykerti rendezvény is nagyon jó hangulatról árulkodik, akár a majálisra, vagy a földgyógyító dobünnepre gondolok, hiszen mindkettőn sok ember részt vett. Ma pedig már úgy látszik egyre népszerűbb az iskola focipályáján a már többször is meghirdetett és egyre több embert érdeklő zsibvásár. A legutóbbi pedig a falunap megrendezése volt. Egésznapos rendezvény, ahol a rendezők maximálisan hozzájárultak a rendezvény sikeréhez, de a faluból többen is eljöhettek volna. Főként olyanokat láttam volna én - személy szerint -, szívesen, akik azt emlegetik, hogy nincs rendezvény a faluban. A műsort a falu óvodásai, -kórusai, a meghívott vendég zenekarok, kórusok, tánccsoportok színesítették. Este pedig a két népszerű énekes színész ZÁm Andrea és Baráth Zoltán műsora emelte a hangulatot. Rengeteg és nagyon finom kaja volt. Sokkal több ember is jóllakhatott volna.

Érdeklődő    23 jlius 2011 14:09 | Andornaktálya
Tisztelt Szabó Zoltán címzetes főjegyző úr! Érdeklődni szeretnék, hogy kicsiny falunkban, milyen korlátok közé szorult a kutya tartás és tenyésztés? Történet a következő: Szomszédomban nagytestű kutyák tenyésztése zajlik. A kutyák napról napra az éjszakát is beleértve szűkölnek, vonyítanak. Senki nem szól rájuk, nem csitítgatja őket, lehetetlen tőlük pihenni. A házam hátát, a kerítés tövét körbe vizelik, büdösek, szellőztetni nem lehet. Ha a ház előtt elmegy valaki, őrűt iramban támadnak, pokoli ricsajt csapnak. Mivel gazdájuk szeme fényei, így tudomást sem akar venni a problémáról, mi szomszédok meg már a poklok, poklát járjuk. Tudjuk, hogy faluhelyen vannak hasonló jellegzetes hangok, de más is tenyészt kutyát, hang és szag nélkül! Sokszor dolgozok éjszaka, nappal kicsit pihennék, de a derék négylábúak vonyításától ez lehetetlen. Várom Szabó úr válaszát!
Az Admin megjegyzése Az Admin megjegyzése:
0

Halvány zöld    17 jlius 2011 13:26 |
Tisztelettel érdeklődöm a szelektív hulladék elszállításának idejéről. szem forgatás
Az Admin megjegyzése Az Admin megjegyzése:
0

Kis értetlen    06 jlius 2011 19:12 |
Valszeg ez is 2/3 os döntés volt. Ez lesz, punktum! :? sírás

Kis értetlen    06 jlius 2011 18:42 |
Moderálási alapelvek 5. pont?


60
Vendégkönyv bejegyzések
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »
Andornaktálya címere
  
 
  

Ma 2024. július 18. csütörtök, Frigyes napja van.

Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja
Magyar Vöröskereszt
Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, valamint Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete segíti és támogatja!
 
Top! Top!