www.mamboteam.com
www.andornaktalya.hu
Kezdőlap arrow Vendégkönyv
2024.07.18. 13:13
 
 
Moderálási alapelvek - használati útmutató
Moderálási alapelvek - használati útmutató

Vendégkönyv

Írok a vendégkönyvbe


Kovács Ferencné    17 mrcius 2011 20:14 | Andornaktálya
Nagy örömömre szolgál, hogy nálunk is vannak rendezvények Andornaktályán, sőt egyre többen vannak jelen ezeken a rendezvényeken. Sok vevőtől hallottam korábban, hogy ez egy \"alvó falu\", itt nem történik semmi. Október 23.-i ünnepségtől kezdve az adventi gyertyagyújtások 4x-i rendezvénye után az idén már február 26.-án turul avatás volt és szép számmal voltunk jelen. Most pedig március 15.-i ünnepségen délelőtt az egri Gárdonyi Géza színházban adtunk műsort neves színészekkel, délután pedig az itthoni kultúrházban volt ünnepi műsor. Végre élet van a faluban! Csak így tovább!

Kis értetlen    14 februr 2011 18:28 |
Tisztelt Szabó Úr! Köszönöm a beszélgetést!

Kis értetlen    14 februr 2011 16:54 |
Tisztelt Szabó/Admin Úr! Köszönöm gyors válaszát, bár nem értem miért kellett rögtön a névjegyzékbe kutakodni?! Megértettem hogy MINDENÉRT a Marsalkó Bertalan és bandája a felelős.Hány éve is annak?? De most sem a kipróbált, bevált stabil szolgáltató felé nyitnak, hanem egy ismeretlen gittegylet próbálkozását támogatják. Az Eger és a környező összes településen vígan használják az olcsóbb és jobb szolgáltatásokat. Na de már túl van beszélve a dolog, meg nem is vagyok UPC ügynök, csak egy rossz szolgáltatásért fizetni kénytelen Gyüttment.
Az Admin megjegyzése Az Admin megjegyzése:
0

Kis értetlen    13 februr 2011 22:58 | Andornaktálya
Üdvözlet Mindenkinek! Lehet hogy nem létfontosságú kérdés és nem érint mindenkit, de számomra érthetetlen az, hogy a településen miért NEM SZOLGÁLTATHAT a UPC?! Szenvedünk a T-home-al, a román digivel, meg egyéb csökevény próbálkozóval. Kiváncsi lennék kinek fűződik érdeke ahoz hogy UPC ne legyen. Nem kellene a település lakosságát megkérdezni erről? (is) Tisztelettel: Gyüttment
Az Admin megjegyzése Az Admin megjegyzése:
0

Szilvia Mongelos (sz    30 november 2010 22:44 | Washington, USA
Andornaktalyai szuletesu vagyok, kesobb Demjenbe, majd Egerszalokra koltozunk anyuekkal de a nyarat mindig Andornaktalyan toltottem mamanal. Gyerekkori baratnomet keresem, Keszthelyi Anitat. akivel akkoriban sokat \"jatszottunk\". En a Szechenyi utca 13 szam alatt nyaraltam mamanal es Anita baratnom a szemben levo utcaban lakott a mamajaval (az utca V alakban agazott el). Meg mindig emlekszem a ket szomszedos csaladra is, Kerekes es Dobos.. Ha valaki tud valamit Anitarol, legyen szives irjon a megadott e-mail cimemre, szeretnem vele felvenni a kapcsolatot. Udvozlettel es koszonettel: Szilvia Mongelos


60
Vendégkönyv bejegyzések
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »
Andornaktálya címere
  
 
  

Ma 2024. július 18. csütörtök, Frigyes napja van.

Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja
Magyar Vöröskereszt
Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, valamint Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete segíti és támogatja!
 
Top! Top!