www.mamboteam.com
www.andornaktalya.hu
Kezdőlap arrow Fényképek
2021.06.19. 21:57
 
 
Galéria

Jelenleg összesen 3.162 kép van a kategóriákban.
Jelenleg 61 kategória van ebben a galériában.
oldal « 1 2 3 4 5 6 7 8 »
Kategóriák

2015.08.01. A TAO (társasági adó) adta lehetőséggel élve műfüves labdarúgó kispályát építettek Andornaktályán. A település sporttelepén a nagy játékteret is korszerűsítették, és automata öntözőrendszert is telepítettek. Nyitrai Zsolt, Andornaktálya országgyűlési képviselője, miniszteri biztos, aki az Andornaktályai Sportegyesület támogatóinak felkutatásában jelentős szerepet vállalt, a megnyitón hangsúlyozta: a kormányzat egyik legfontosabb célja, hogy minél több gyermek sportolhasson, ehhez azonban az kell, hogy a sportlétesítmények megújuljanak hazánkban, illetve újak is épüljenek. Jó példa erre az andornaktályai műfüves pálya, amely egyaránt szolgálja a sportolókat és az amatőröket, azaz az egész községet – emelte ki a honatya. Mindehhez hozzájárult a mostani kormányzat által bevezetett konstrukció: a társasági adóval (TAO) kapcsolatos módosítás, mely a sportélet fejlesztését, illetve az utánpótlás nevelését tűzte zászlajára. Vámosi László, Andornaktálya polgármestere elmondta, hogy a sportegyesület ezt a lehetőséget még 2011-ben kapta, de 2015-ig kellett várni, amíg megérkezett az a támogatói összeg, amiből ezt a nagyon szép műfüves pályát meg tudták valósítani, amelyet elsősorban az utánpótlás nevelésre, illetve a füves pálya tehermentesítésére használnak majd. Megköszönte Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő Úrnak, hogy az utolsó pillanatban meg tudta menteni a már-már elúszni látszó lehetőséget azzal, hogy szponzorokat sikerült bevonnia. Az utóbbi években a telepen történt beruházások hozzájárulnak az önkormányzat azon nem titkolt céljához is, hogy a sportpálya jelenlegi területe, valamint környéke igazi sportcentrummá váljon. Tuza László alpolgármester, az Andornaktályai Sportegyesület vezetője elmondta, hogy egy ilyen kis egyesületnél, mint az andornaktályai, a TAO által adott alternatíva egy óriási lehetőség. Megköszönte a szponzorok, az önkormányzat, valamint Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő Úr segítségét. Hozzátette, hogy nemcsak a műfüves pálya kialakítását tudták megvalósítani a társasági adó által biztosított pénzösszegekből, hanem sikerült kiépíteni az automata öntözőrendszert, labdafogó hálót felszerelni, a gázt be tudták vezetni az öltöző épületébe és fűnyíró traktort is sikerült vásárolniuk. Későbbi terveik között a világítás korszerűsítése, egy kerítés építése, az öltözőépület felújítása, valamint új edzőpálya létesítése szerepel.


2015. augusztus 1-jén - hagyományteremtő célzattal - zenei programsorozat vette kezdetét Andornaktályán, a Zenevölgyben (Kossuth Lajos utca), azzal az elképzeléssel, hogy a jövőben a színpadon minden műfaj képviselői megszólalhassanak. Elsőként két rockbanda: a The Hangover Band és a Team Rock Band lépett fel, egy héttel később - 2015. augusztus 8-án 18.00 órától - pedig magyarnóta és operett est keretében szórakoztatta a közönséget Dobó Katica, Mónus Júlia és Hulényi Tibor énekesek, akiket ifjabb Báder Ernő zenekara kísért. A műsor első felében az előadók nótacsokorral kedveskedtek, majd népszerű operett részleteket adtak elő. A lelkes közönség a közel két órás műsor minden percét nagyon élvezte, sokszor együtt énekelt az előadókkal. A fellépést követően a művészek csodálattal adóztak a helyszínnek, kiemelve, hogy ritkán van alkalmuk ilyen pompás fás, parkos téren fellépni, mint az andornaktályai Zenevölgy. Köszönet az élményért az énekeseknek és a zenészeknek egyaránt! Aki lemaradt, ne bánkódjon, figyelje programajánlóinkat, hiszen hamarosan újabb fellépőket köszönthetünk a Zenevölgyben. Látogasson el Ön is Hozzánk! Műsoraink ingyenesek!Jelenleg 61 kategória van ebben a galériában.
oldal « 1 2 3 4 5 6 7 8 »

Powered by: PonyGallery ML
Version 2.4.0, BUILD 20070806
Andornaktálya címere
  
 
  

Ma 2021. június 19. szombat, Gyárfás napja van.

Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja
Magyar Vöröskereszt
Andornaktályát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, valamint Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete segíti és támogatja!
 
Top! Top!